• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Kudde Sonata - Medium

Leveranstid: 1-3 vardagar
se örngott

Välj till Örngott

Tempur formsytt Örngott Sonata Vit

Tempur formsytt Örngott Sonata Vit

+229 kr

Rek pris: 1 595 kr

1 117 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Passar alla sovställningar.
Ergonomisk kudde med mjukare känsla.
Följsam och tryckavlastande.

Sonata  ger en mjukare komfort och är särskilt utformad för att stödja dig även när du byter från att sova på rygg till sidan, den gör att du kan sova fridfullt hela natten.

Sonata är en modern kudde från Tempur, tillverkad i det mjukare Tempurmaterialet super soft. Sonata känns som en "vanlig kudde" men ger ett mycket bra stöd och tryckavlastning. Den ger korrekt stöd för din nacke oavsett om du sover på rygg eller sidan.

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm stälning, är avgörande för att kunna njuta av din bästa nattsömn. Att välja rätt kudda kan förbättra din sovposition på natten och kvaliteten på din sömn. Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.
 
- Överdrag: Mjuk Jersey, 100% bomull. tvättbart i 60°C.
- Färg: Vit.
- Storlek (B×D×H): 61x40x12,5 cm.
- Garanti: 3 år.

TEMPUR rekommenderar att man vid köp av en sovkudde kompletterar med Örngott Sonata Vit.
Örngotten är formsydda i stretchmaterial för att inte komforten ska bli lidande samt för att förlänga livslängden på produkten.

Om Tempur: 
TEMPUR är ett unikt, temperaturkänsligt material som formar sig efter din kropp. Mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det™. En TEMPUR Madrass kommer låta din kropp hitta sin mest bekväma position och stödja den där, den kommer ge dig en känsla av viktlöshet och den bästa möjliga nattsömnen. När Tempurs produkter gjordes tillgängliga för allmänheten 1991 blev det en omedelbar succé. Idag vänder sig människor i över 76 länder världen över till Tempur för att ge dem bästa möjliga stöd och komfort som varumärket ger.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Tempur
Färg Vit
Material
Stoppning
Tvättråd Det vita velouröverdraget går att ta av och maskintvätta i 60ºC. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating