• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Sovkudde Original

Leveranstid: 1-3 vardagar
Se Örngott

Välj till Örngott

Tempur formsytt Örngott Original, Millennium Vit

Tempur formsytt Örngott Original, Millennium Vit

+249 kr

* Obligatoriska fält

Rek pris: 910 kr

819 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

 För dig som sover på sida eller rygg.
Bäst i test!
 Utvecklats i samarbete med sjukgymnaster.

Sovkudden Original har utvecklats i samarbete med sjukgymnaster för att garantera att den formar sig exakt efter nackens och huvudets konturer, och därmed ger perfekt stöd och tryckavlastning för nack och axelmusklerna. Tempur sovkudde Original fick "Bäst i test" Aftonbladet Hälsa*.

Originalmodellen rekommenderas för personer som sover på sida eller rygg och som önskar en kudde med goda stödegenskaper och personer med rygg eller nackvärk. Designen följer din naturliga kurva och stödjer ditt huvud, nacke och axlar för att hjälpa din ryggrad anpassa sig och ge dig en perfekt nattsömn. Tempur Original är märkt som medicinteknisk produkt klass 1.

Finns i tre olika storlekar och fastheter:
Small = För personer med smalare axlar, eller för den som söker en lägre kudde. (Mått: 50x31x8/5 cm)
Medium = Vanligaste storleken, passar de flesta. (Mått: 50x31x10/7 cm)
Large = För personer med bredare axlar. (Mått: 50x31x11,5/8,5 cm)

Kuddöverdraget är i mjuk Jersey av hög kvalitet för fantastisk komfort. 99% polyester, 1% elastane. Överdraget är tvättbart i 60°C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

    


TEMPUR rekommenderar att man vid köp av en sovkudde kompletterar med Örngott Original, Millennium Vit.
Örngotten är formsydda i stretchmaterial för att inte komforten ska bli lidande samt för att förlänga livslängden på produkten.

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning, är avgörande för att kunna njuta av din bästa nattsömn. Att välja rätt kudde kan förbättra din sovposition på natten och kvaliteten på din sömn. Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.

* Tempur sovkudde Original fick "Bäst i test" Aftonbladet Hälsa 2003-07-08. 

SÖMNINNOVATION
I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet. TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Tempur
Färg Vit
Material
Stoppning
Tvättråd Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 60º C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating