icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Tempur Sittdyna har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Tempur

Tempur Sittdyna


641 kr

Rek pris: 754 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Denna sittdyna fördelar din vikt mer jämnt över ytan, förbättrar komforten och minskar domningar medan du sitter. Kan användas på vilken stol som helst.

Fördelar: Alla Tempur tillbehör innehåller Tempur - ett temperaturkänsligt, Viskoelastiskt material, som formar sig efter din kropp för att ge bekvämt stöd med minsta mottryck.

Överdragen är också avtagbara för tvätt.

Mått: 40 x 42 x 5 cm.

Varumärke Tempur
Färg Blå

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.