icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Tempur Original 19cm Madrass 140 x 200 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Tempur

Tempur Original 19cm Madrass 140 x 200 cm


14 072 kr

Rek pris: 17 590 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 dagar

 Tempur Original-känsla!

 Anpassar sig efter kroppen med optimal passform

 19 cm tjockt tryckavlastande material

 Levereras med en 10 års full garanti

Storlek 140 x 200 cm
Varumärke Tempur
Färg Vit
Tjocklek 19 cm

Den 19cm kombimadrassen från Tempur i Original känsla är uppbyggd med olika komfortskikt för en optimal sovkomfort. Madrassen består av 8 cm komfortlager och 11 cm profilerad hållbar bas. Madrassöverdraget kan enkelt kläs av och maskintvättas i 60 C.

 

Madrassen kan användas på en ställbar sängbotten eller direkt i en sängram. Komplettera gärna med en bäddmadrass från Tempur för extra komfort!

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 2-7 dagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.