• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Kontinentalsäng Experience Original 180x200

Leveranstid: 4-9 vardagar
se tillval

Välj till: Huvudgavel

Tempur Sänggavel Grå 180 x 94

Tempur Sänggavel Grå 180 x 94

+6 020 kr
Tempur Sänggavel Svart 180 x 94

Tempur Sänggavel Svart 180 x 94

+6 020 kr
Tempur Sänggavel Blå 180 x 94

Tempur Sänggavel Blå 180 x 94

+6 020 kr
se tillval

Välj till: Bäddmadrasskydd

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-180cm * 200cm

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-180cm * 200cm

+795 kr

* Obligatoriska fält

Rek pris: 50 990 kr

39 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Tempur Original är perfekt för dig som önskar den klassiska viktlösa känslan från Tempur med en fast och formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd. Experience har Tempur-komfort i varje lager från topp till botten för att ge dig en enda, stor viloyta utan irriterande övergångar och mellanrum. Njut av denna exklusiva möbel i ditt sovrum natt och dag. 

Experience har en mjuk, elegant och lyxig design med väl genomtänkta detaljer. Det märks inte minst i det slitstarka och exklusiva tyget på sängarna, framtaget för Tempur av det danska företaget Gabriel. Tygets höga kvalité och design ger sängen det lilla extra. Tyget är självklart Öko-Tex certifierat och miljömärkt med EU-blomman. Slitstyrka 100.000 Martindale. Den solida sängstommen av trä och starka metallbeslag gör sängen otroligt stabil och robust.

Övrig info
- Känsla: Original-bäddmadrass, 5cm
- Mellanmadrass: Tempur komfortskum
- Bäddmått: 180x200cm
- Höjd inklusive ben: Ca 67cm
- Färg: Grå, Blå eller Svart
- Garanti Madrasser: 10 år
- I priset ingår valfria sängben 12cm.

Sängen finns i fler storlekar än vad vi visar på sleepo.se, kontakta gärna vår kundtjänst eller besök vårt showroom om du inte hittar det du söker.

     

 

ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH STÖD
När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

SÖMNINNOVATION
I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet. TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Storlek 180 x 200 cm
Sängben
Varumärke Tempur
Färg Blå, Grå, Svart

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating