icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Tempur Formsydda lakan till bäddmadrass 140x200 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Tempur

Tempur Formsydda lakan till bäddmadrass 140x200


695 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Fitted Sheet från Tempur är ett formsytt dra-på-lakan till bäddmadrass 5-7 cm.


Lakanet är tillverkat i 100% makobomull och är fria från klor och formaldehyd. Det fina garnet och det finmaskigt stickade materialet gör produkten elastisk, vilket garanterar en perfekt passform till din bäddmadrass.


Skötselråd Lakanet kan du maskintvätta i 90 grader och torktumla. Produkten bör ej strykas.

Storlek 140 x 200 cm
Varumärke Tempur
Färg Vit
Tvättråd Kan maskintvättas (upp till 90 °C) och torktumlas.

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.