icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Tempur Formsydda Lakan för Kombimadrass 15 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempurkampanj: Upp till 35% rabatt

Tempur

Tempur Formsydda Lakan för Kombimadrass 15 cm


506 kr

Rek pris: 595 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Formsytt lakan från Tempur. Finns i flera olika storlekar.

Det fina garnet och finmaskiga stickningen gör dessa lakan mjuka och ger dem en elasticitet som garanterar en perfekt passform. Lakanen finns i olika storlekar och kan tvättas och torktumlas. 

Tillverkad av 100% MAKO Bomull.

Passar till madrasser med tjocklek 15 cm.

Varumärke Tempur
Färg Vit
Material 100% bomull
Tvättråd Kan tvättas och torktumlas

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.