icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
15% rabatt på Tempur Madrasser!
Använd kod TEMPUR15 i kassan
Gäller t.o.m 14 okt. på ord. priser

Tempur

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd


506 kr

Rek pris: 595 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Termpurs madrasskydd fungerar som ett vattenavvisande skydd och förlänger livsängden på din bäddmadrass.


Skyddet är tillverkat i TENCEL ®-material, ett naturligt fiber som är baserat på cellulosa och som andas och är temperaturreglerande. Fibrerna absorberar snabbt fukt, som sedan avlägsnas ut i den omgivande luften. Tack vare detta hålls din kroppstemperatur på en jämn nivå.Det intelligenta membranet förhindrar att din madrass blir fuktig.

Skyddet är marknadens tunnaste för att ge optimal komfort. Perfekt för att hålla din madrass ren och hygienisk. Tyget är mjukt som siden och med samma styrka som polyester.Formsytt med resår i hörnen. Anpassat till madrasser med en tjocklek på upp till 17 cm.

3 års garantitid.

Varumärke Tempur
Färg Vit
Tvättråd Madrasskyddet kan maskintvättas (upp till 90 °C) och torktumlas.
Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.