• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Bäddmadrass 7 cm Ice-Grey 120x200cm

Leveranstid: 2-5 vardagar
Se alla Bäddmadrasskydd

Välj till Bäddmadrasskydd

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-120cm * 200cm

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-120cm * 200cm

+595 kr

Rek pris: 9 695 kr

6 990 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Storsäljare från Tempur!
Klassisk Tempur-känsla.
7cm tjockt tryckavlastande material.

Ice-Grey är perfekt för alla som önskar en lite mjukare bäddmadrass än den klassiska tryckavlastande Tempur-madrassen (7cm). Bäddmått 120x200cm.

Bäddmadrassen är för dig som önskar den klassiska viktlösa känslan från Tempur med en formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd.

Madrassen består av 7 cm viskoelastiskt temperaturkänsligt Tempurmaterial. Den läggs ovanpå en befintlig resårmadrass i gott skick för att ge tryckavlastning och komfort. Tempurmadrass som passar lika bra hemma i sängkammaren som i båten eller husvagnen.

Om du har en madrass av god kvalitet som inte ger önskad komfort kan du använda bäddmadrassen för förbättrat stöd och bättre sömnkomfort. Madrassens överdrag har två sidor, ena sidan är i velour av hög kvalitet och andra sidan är tillverkad av dubbel jersey som ger en sval känsla.

Teknisk information
- Standardfasthet, HG11
- 10 års garanti.
- Överdrag: Velour.
- Överdraget har en dragkedja som underlättar av och påtagning.

- Överdraget kan maskintvättas i 60º C.
- Tempurmadrassen är märkt som medicinteknisk produkt klass 1

TEMPUR rekommenderar att man vid köp av en Tempurmadrass kompletterar med ett TEMPUR madrasskydd. Detta för att öka livslängden på madrassen samt för att få en mer hygienisk sovmiljö. Kompletterar gärna även med TEMPUR´s formsydda lakan. Lakanen är i stretchmaterial för att inte komforten ska bli lidande.

     

ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH STÖD
När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

SÖMNINNOVATION
I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet. TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.

Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke Tempur
Storlek 120 x 200 cm
Fyllning
Tjocklek 7cm
Tvättbar
Färg Grå

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating