Tell Me More Black Honey Doftpinnar har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Tell me more

Tell Me More Black Honey Doftpinnar


299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Doftpinnar presenterade i en kraftig klar glasflaska med en förslutande kork, förpackad i en vit presentkartong med 10 st svarta medföljande pinnar. 

Doftpinnar är för dig som vill skapa en naturlig och härlig atmosfär i ett rum eller i ditt hem. Clean är serien med friska och örtiga noter som omfamnar ditt rum och hem med en lätt, fräsch och inbjudande arom. 


Black honey doftar som en varm honung med lätt kryddiga inslag. 

 

Volym: 200 ml. 

 

Doften varar från 3 månader, och längre, beroende på användning och antal använda  doftpinnar. Kontrollera doften genom att addera fler pinnar för en starkare doft och färre för en mer subtil ton.

 

Användning:

1. Avlägsna blockeringen

2. Placera pinnarna i flaskan.

3. Rotera pinnarna två gånger.

4. Flytta runt pinnarna periodiskt för en fräsch doft.

5. För en mer subtil doft - använd färre pinnar.

6. Använd ej nära öppna lågor.

Varumärke Tell me more
Doft Bas Black honey
Färg Transparent
Tell me more

Tell me more

Tell Me More grundades 2012 av paret Annalena och Marcus som delar en passion för textilier och äkta produkter. Tell me Mores koncept är att skapa funktionella produkter av högkvalitativa material, i trevliga färger och former. Produkterna är gjorda för att användas med kärlek och under lång tid. Något varumärket värdesätter är ett bra hantverk och de jobbar med hantverkare runt om i världen. Basen i kollektionen är en mix av dämpade färger och mönster kombinerat med en enkel och ljus skandinavisk stil. Idag har Tell Me More ett brett utbud av sängkläder, många färger och storlekar som görs för att mixa och matcha för att skapa ditt perfekta sovrum.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.