icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svensk Marmor Sängbord Helena Svart 40x40 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Svensk Marmor

Svensk Marmor Sängbord Helena Svart 40x40 cm


3 490 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Helena är ett tidlöst och stilrent designat bord som kan användas både som sängbord och sidobord. Bordet passar dig som önskar ett vackert bord som erbjuder en liten förvaringsmöjlighet. Korset på mitten är enkelt men stilfullt och gör att bordet särskiljer sig från många andra sängbord. 

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.

Helena Sängbord finns också i en variant med vitt underrede. 

Specifikationer
- Längd x Bredd x Höjd: 40 x 40 x 72 cm
- Material: Ekebergsmarmor / Stål
- Färg Bordskiva: Grå/Vit
- Färg Underrede: Svart

Varumärke Svensk Marmor
Färg Marmor, Svart

Svensk Marmor

Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.