icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svensk Marmor Saltkar Vit Marmor har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Svensk Marmor

Svensk Marmor Saltkar Vit Marmor


399 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Dekoration Rea Dukning

Snyggt och praktiskt saltkar i solid marmor från varumärket Svensk Marmor. Tack vare den snygga designen kan du låta saltkaret stå framme även när det inte används, på så vis blir det en snygg inredningsdetalj i köket. 

 

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

 

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.


Specifikationer

- Yttermått (Diameter x Höjd): 10,5 x 11 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Färg: Vit / Ljusgrå

Varumärke Svensk Marmor
Färg Marmor, Vit

Svensk Marmor

Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.