• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Svensk Marmor Förvaringsask Greek Key

Leveranstid: 4-9 vardagar
629 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Riktigt snygg och stilren förvaringsask från Svensk Marmor. Med hjälp av denna ask så kan du göra förvaring till en lyxig och elegant inredningsdetalj i ditt hem. På toppen av denna ask sitter en mycket vackert handgjord knopp, Greek Key. Knoppen kommer från varumärket Roos Interior och ger denna ask en otroligt lyxig känsla.

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.

Matcha gärna förvaringsasken med annan dekoration från Svensk Marmor eller Roos Interior för att skapa en mysig känsla i hemmet. 

Specifikationer

- Diameter: 8,5 cm

- Höjd med lock / utan lock: 13 / 7 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Färg: Vit/Ljusgrå 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Svensk Marmor
Färg Guld, Marmor
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating