icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svensk Marmor Förvaringsask Greek Key har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Svensk Marmor

Svensk Marmor Förvaringsask Greek Key


440 kr

Rek pris: 629 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Riktigt snygg och stilren förvaringsask från Svensk Marmor. Med hjälp av denna ask så kan du göra förvaring till en lyxig och elegant inredningsdetalj i ditt hem. På toppen av denna ask sitter en mycket vackert handgjord knopp, Greek Key. Knoppen kommer från varumärket Roos Interior och ger denna ask en otroligt lyxig känsla.

 

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

 

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.

 

Matcha gärna förvaringsasken med annan dekoration från Svensk Marmor eller Roos Interior för att skapa en mysig känsla i hemmet.

 

Specifikationer

- Diameter: 8,5 cm

- Höjd med lock / utan lock: 13 / 7 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Färg: Vit/Ljusgrå 

Varumärke Svensk Marmor
Färg Guld, Marmor
Svensk Marmor

Svensk Marmor

Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.