icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svensk Marmor Bricka Marmor 25x25 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Svensk Marmor

Svensk Marmor Bricka Marmor 25x25 cm


195 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Funktionell bricka från företaget Svensk Marmor. Brickan är tillverkad i solid marmor och kan användas på ett flertalet vis. Använd den kvadratiska brickan som ett underlägg eller varför inte servera smårätter på brickan?


Uppläggning, dekoration eller fat, endast din fantasi sätter gränser för hur du utnyttjar denna snygga bricka. 


 

Specifikationer

- Längd x Bredd x Höjd: 25 x 25 x 1 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Färg: Vit / Ljusgrå

Varumärke Svensk Marmor
Färg Marmor

Svensk Marmor

Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.