icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svea Mediabyrå Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Svea Mediabyrå Ek


2 595 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Fokus ligger på praktisk förvaring, raka linjer och genomtänkta detaljer. Det ger användbara möbler med tidlös känsla. Svea mediabyrå har 4 lådor i ekfolie och det genomskinliga lådfronterna låter dig enkelt överblicka lådornas innehåll även när de är stängda.


Svea är en serie möbler i klassisk och okomplicerad design.


Materia: Ek

Färg: Ek

Storlek (HxDxL): 127 x 34 x 70 cm

Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.