icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sture Sittbänk Med Förvaring 90 Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Sture Sittbänk Med Förvaring 90 Svart


1 900 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Sture Sittbänk är en smart möbel med generöst utrymme för förvaring och med skön textil på toppdelen. Sture har en praktisk design med hjul så den är lätt att flytta på vid behov.

 

Finns i svart och vitt.

 

Materia: MDF/Stål

Färg: Svart

Yta: Lack

Storlek (HxDxL): 45 x 40 x 90 cm

Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.