House Doctor Party Bänk Hopfällbar Natural 160cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Party Bänk Hopfällbar Natural 160cm


4 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Rustik bänk i uttrycksfullt mangoträ

  • Praktisk hopfällbarhet

  • Chic underrede i järn
Varumärke House Doctor
Färg Natur
Material Magnoträd
Material Metall, Trä

 

Med en underbar träskiva i mangoträ och ett stiligt ramverk i robust metall, uppvisar Party bänken från House Doctor en tjusig mix av naturliga och industriella detaljer. Party är en bänk som utan tvekan står ut ur mängden. 


Party är perfekt för fest och andra tillställningar då bänken är hopfällbar och kan lättare transporteras till önskad plats. 


Bänken är verkligen en unik pjäs med sin vackra form, otroliga funktion och bänkskiva som på grund av mangoträets underbara karaktär, skiljer sig i mönster och något i färg från bänk till bänk. Placera Party i matsal, vardagsrum eller kök och njut av bänkens härliga charm och stilfulla uttryck. 


Party blir även fin att ställa mot väggen och använda som förvaringsbänk för vackra krukor och fräscha plantor. Var god notera att krukorna bör vara vattentäta. 


Mått: Längd: 180 cm, Djup: 36 cm, Höjd: 45 cm

 

För en längre hållbarhet, torka endast med en ren och torr trasa.


House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.