House Doctor Comma Matstol Sammet Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Comma Matstol Sammet Grå


1 349 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Gjord i underbar, skimrande sammet

  • Trendig färg och formgivning

  • Bekväm stol med ett elegant uttryck

Varumärke House Doctor
Storlek (LxBxH): 51x55,5x83cm
Färg Grå
Ben Metallben
Comma från House Doctor är en utsökt Sammetsstol i en modern form och färg. Stolen är skapad i högkvalitativ sammet som skimrar fantastiskt och ändrar ton beroende på ljus. Med en ljuvlig textur och elegant design, är Comma helt oemotståndlig!

Stolen kombineras snyggt med andra sammets produkter och den härliga och stilrena grå färgen passar bra ihop med andra djupa färger men även med ljusare toner för en tjusig kontrast. Med en väldigt bekväm design och elegant stil, blir Comma mittpunkten i varje rum och det är inte svårt att se varför!
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.