House Doctor Comma Matstol Sammet Beige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Comma Matstol Sammet Beige


1 349 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: Leverans under v.48
Finns även som:

Den populära stolen Comma från House Doctor kommer nu i en beige färg som du endast hittar här på Sleepo! Den här snygga  sammetsstolen har en modern form och färg. Stolen är skapad i högkvalitativ matt sammet som ändrar ton något beroende på ljus. Med en lite bredare sits och ryggstöd sitter du riktigt bekvämt på Comma. Stolen passar perfekt runt matbordet i både kök och matsal men kan även användas separat vid skrivbord eller liknande.

Viss montering krävs.

Varumärke House Doctor
Storlek (LxBxH): 51 x 55,5 x 83 cm
Färg Beige
Ben Metallben
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid Leverans under v.48
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.