Bloomingville Sole Loungestol har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Sole Loungestol


3 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Loungestol i bambu

  • För inomhus & utomhus

  • Medföljande dyna
Varumärke Bloomingville
Färg Natur
Material Bambu
Storlek (LxHxB): 80 x 75 x 77 cm

Sole är en naturligt stilig loungestol från Bloomingville. Loungestolen är gjord i bambu med ett detaljerat utseende. Sole kan användas både utomhus och inomhus. Med stolen kommer en randig dyna med ett avtagbart fodral som är tvättbart i 30 grader. På grund av Soles naturliga bambu material kan utseendet skifta något från loungestol till loungestol. 


Var god notera att vid användning utomhus kan färgförändringar ske med tid. Vi rekommenderar att stolen förvaras under något sort skydd och att den inte står ute i kraftifgt regn.


Max vikt: 120 kg


Sole finns även som soffbord, dagbädd & soffa

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.