Bloomingville Mundo Loungestol Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Mundo Loungestol Svart


3 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

  • Loungestol i naturlig stil

  • För inomhus och utomhus bruk

  • Medföljande dynor

 

Varumärke Bloomingville
Storlek (BxDxH): 87 x 74 x 72 cm
Färg Svart
Material Stål

Mundo är en loungestol med tillhörande dynor från Bloomingville. Stolen passar perfekt på uteplatsen men fungerar lika bra inomhus. Tillverkad i svart naturrep med ben i svart stål och dynor i mörkgrå polyester med avtagbara fodral som är tvättbara i 30 grader. Stolen tål frost och är vattenavvisande - detta gäller dock ej dynorna. Bred och bekväm sits med utsvänga armstöd och detaljrika ben. Kombineras snyggt med soffan i samma serie. 


Dynorna bör förvaras inomhus vid blött väder. Vi rekommenderar att stolen förvaras under något sorts skydd och att den inte står ute i kraftifgt regn.


Max vikt: 160 kg 

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.