Classic Collection Velvet Bänk Black 100cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Classic Collection

Classic Collection Velvet Bänk Black 100cm


3 490 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Finns även som:

Bänken är klädd i ett snyggt svart sammetstyg och har nätta svarvade ben i svart mattlack. Kanten på bänken pryds av möbelspik i mässing. Bänk velvet black är lättplacerad och kan med fördel användas som extra sittplats i vardagsrummet/hallen eller vid fotändan av sängen. Kombinera bänken med våra snygga sammetskuddar eller handvävda mattor.

Alla Classic Collections bänkar är handgjorda av indiska hantverkare, detta gör att varje bänk är unik och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Varje producerad Classic Collection produkt skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Specifikationer

- Färg: Svart

- Material: Trä, Sammet

- Mått: 40x100cm

Varumärke Classic Collection
Färg Svart
Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.