icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Stjärnbädden Bäddmadrass Aktsam har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Stjärnbädden

Stjärnbädden Bäddmadrass Aktsam


2 672 kr

Rek pris: 3 340 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-6 veckor

 Godkänd av Astma- och Allergiförbundet
 Finns i flera storlekar
 Härligt mjuk & omfamnande


Aktsam bäddmadrass är utvecklad tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Förutom att den uppfyller alla krav om att vara fri från allergiframkallande ämnen har den också ett tätvävt bomullstyg som gör att husdammskvalster* hindras att ta sig in i madrassen.


Teknisk info
- Höjd: Ca 7 cm
- Stoppning: Softex
Godkänd: Astma- & Allergiförbundet
- Fodral: Tvättbart i upp till 60 °C


*Bäddmadrassen ersätter inte ett kvalsterskydd som även hindrar mindre kvalsterpartiklar från att tränga ut från en äldre madrass. För personer med symptom på kvalsterallergi rekommenderas ett kvalsterskydd. Kvalsterskydd finner du här


Om Stjärnbädden:

I en madrass från Stjärnbädden får du alla funktioner, innovationer och finesser som krävs för att ge riktigt bra sovkomfort. Sängarna byggs i Sverige med material avhögsta kvalitet och med stort hantverkskunnande.Du kan vara säker på att i en säng från Stjärnbädden får du den bästa komfort som finns att få – så att du alltid kan vakna pigg och utvilad efter en god natts sömn.

Varumärke Stjärnbädden
Färg Vit
Tillgängliga storlekar 80 – 210 x 200 / 210 cm
Tygklädsel Bamboo stretch
Stoppning Latex
Fyllning Latex eller celsius
Tjocklek 7cm
Tvättbar Ja

Stjärnbädden

Stjärnbädden - hög sovkvalitet och skandinavisk design

Med Stjärnbäddens sängar kan du känna dig trygg med att sängarna är utvecklade och byggda i Sverige av ett företag som bygger så bra sängar att det har blivit Europas största sängföretag. Stjärnbädden ingår i Hilding Anders-koncernen som grundades 1939 och där sängarna utvecklas och byggs i deras fabrik i Rydaholm i Småland. I fabriken byggs sängarna med stort engagemang och stor hantverksskicklighet. Stjärnbädden erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetssängar i olika prisnivåer. Stjärnbäddens sängar är anpassade för skandinaviska sovvanor och utformade i en modern och skandinavisk design.

Leveranstid 4-6 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.