icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Stay 3-sits Soffa Gråblå 224 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Stay 3-sits Soffa Gråblå 224 cm


12 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Stay 3-sits Soffa. 224 cm bred.


Stay är en soffa som kombinerar komfort och kvalitet på ett härligt vis. Soffan ger ett exklusivt uttryck med sina minimalistiska metallben men har samtidigt en mjuk och lockande känsla. En kraftfull träram ger soffan en stabilitet och hållbarhet som gör att du kommer kunna njuta av din Stay soffa under många år.


För att du ska få den soffa som du önskar finns Stay i flertalet olika färger. 

Varumärke SleepoHome
Storlek Yttermått (BxHxD): 224 x 87 x 102 cm
Sittbredd 210 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 64 cm
Sittplymå 35 kg kallskum & 200 gr fiber
Stomme Trä & Plywood
Slitstyrka tyg 24 000 Martindale
Färg Blå
Ben Metallben

Design och komfort

Sitsen är uppbyggd av mjuk duntopp och nozag-fjädrar för att garantera en underbar komfort. I de 22 cm höga sittplymåerna sitter Nozag-fjädrar som bidrar till att sittkomforten blir otroligt bekväm, oavsett om du sitter eller ligger i soffan. För en komplett soffa så har de ca 24 cm tjocka ryggplymåerna stoppats med polyesterfibrer i separata fickor. På detta vis blir din soffa bekvämare men behåller även formen år efter år. 


Den kraftiga träramen i massivt trä garanterar en stabilitet och kvalitet som gör att du kommer kunna njuta av din Stay soffa i många år framöver. 


Stay har klätts med ett tyg i 60% bomull och 40% stentvättat linne. Blandningen av bomull och linne ger en lyxig känsla samtidigt som tygets mjuka yta är behaglig och skonsam mot huden. Trotts den mjuka ytan så är tyget hållbart och slitstarkt. 

SleepoHome

SleepoHome är våra handplockade produkter med allt från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Sleepo har en lång erfarenhet av möbler & inredning, och har under snart ett decennium hjälpt till att inreda hem över hela Sverige.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.