icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Staff Picks Sleepo

Utvalda favoriter

Pia Karlsson, inköpare Sleepo

Pia Karlsson, inköpare

Så här mellan säsonger när vintern fortfarande dröjer sig kvar och jag inte riktigt är redo för sommarens intensiva färger föredrar jag en ljus och ombonad känsla hemma. Färgskalan är neutral men blandningen av material och strukturer - rotting, keramik, trä, ull, mässing, hårt och mjukt om vart annat - skapar intressanta kontraster och dynamik i rummet.

 

Utvalda favoriter

Stina Erixon, Inköpare Sleepo

Stina Erixon, Inköpare

Jag har just flyttat till en ny lägenhet och är i full gång med att uppdatera både möbler och inredning. Här har jag valt ut några av mina favoriter som gärna får flytta hem till mig! Jag tycker om att kombinera naturnära färger med svarta detaljer för att skapa kontrast och personlighet i rummet. De runda, mjuka formerna tillsammans med en mix av material och texturer ger en härligt varm och ombonad känsla.