icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Staff Picks Sleepo

Utvalda favoriter

Stina Erixon, Inköpare Sleepo

Stina Erixon, Inköpare

En härligt mjuk ullmatta och inredningsdetaljer i beiga toner står högst på min önskelista i höst! Jag tycker om att blanda neutrala färger tillsammans med svarta detaljer för en snygg kontrast. Runda, mjuka former och en mix av olika materialval hjälper till att skapa en varm och ombonad känsla som passar perfekt i höstmörkret.

 

Utvalda favoriter

Pia Karlsson, inköpare Sleepo

Pia Karlsson, inköpare

En av höstens stora trender är helt klart senapsgult - färgen passar perfekt till produkter med speglande effekter och svarta detaljer som tillsammans skapar ett sofistikerat uttryck. Jag tycker om att blanda skulpturala former med en mer avskalad design för att skapa kontrast och dynamik i rummet.

 

Staff Picks - Fars Dag Edition

Osäker på vad du ska ge pappa till fars dag? Inga problem - här på Sleepo har vi bett våra manliga kollegor att dela med sig av sina personliga favoriter för att göra ditt val lite enklare. Så låt dig inspireras av härliga presenttips och välj något som hyllar pappa riktigt ordentligt!

Philip Nickolsten, VD Sleepo

Philip Nickolsten, VD

Jag väljer gärna möbler och inredning som ger en hemtrevlig känsla. För mig är det viktigt att skapa en plats för avkoppling - där jag efter en lång dag kan ta det lugnt, lägga upp fötterna på en fotpall och umgås med familjen.

 

Tommy Lundvall, Ekonomichef

Tommy Lundvall, Ekonomichef

Jag föredrar snygga detaljer med bekväma inslag. Mjuka handdukar och en fluffig morgonrock blir aldrig fel. Bäst tycker jag om enkla färger som har blandats med mörkblåa och gröna toner.

 

Peter Tandlund, Web Manager

Peter Tandlund, Web Manager

För mig är det viktigt att välja snygg design som samtidigt är funktionell. En bra säng med mjuka sängkläder av hög kvalitet står utan tvekan högst upp på min lista. Men jag tycker även om inredning i neutrala färger som ger mitt hem ett stilrent utseende.

 

Björn-Erik Sundström, Logistikchef

Björn-Erik Sundström, Logistikchef

Jag tycker om unik inredning som ger hemmet personlighet. Helst väljer jag produkter som står ut och är lite annorlunda. Jag värdesätter även bra och detaljrikt hantverk som gör att sakerna håller i år efter år.