icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Solo Soffbord, Elips har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Solo Soffbord, Elips


2 595 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Soffbord RGE

Modernt soffbord med en härdad glasskiva vilande på ett snyggt designat underrede i massiv ek. Soffbordet ger en mycket gedigen känsla med massiv vitpiggmenterad ek och ekfanèr.

Material: Glas/Massiv Ek
Yta: Ekfanér
Färg: ljus ek
Mått (BxDxH): 140 x 65 x 51 cm
 
Toppskiva: Glas
Undre skivan: Ljuspigmenterad ekfanér
Kryss: massiv ljuspigmenterad ek
Ben: Ljuspigmenterad massiv ek
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Varumärke RGE
Färg Ek

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.