icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Nakki Fotpall Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Nakki Fotpall Grå


7 199 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:
Mer från: Soffor Fotpallar Woud

Nakki fotpall har en omfamnande och bekväm stoppning för en underbart mjuk komfort. Den fyrkantiga formen i kombination med raka smala ben skapar en kontrast mot den mjuka formen på sittplymån. 


Nakki kollektionen är designad av Mika Tolvanen. Mika är en finsk designer som ägnat sig åt design hela sitt liv och idag strävar han efter att skapa användbara produkter som samtidigt erbjuder en underbart utseende. Han strävar efter att utveckla produkter som har komplexa funktionsmöjligheter men samtidigt är simpla att använda. 


Nakki kollektionen finns som 2-sits soffa, fåtölj samt fotpall.  


Specifikationer

Tyg: 100% Trevira CS
Avtagbart tyg: Nej

Varumärke Woud
Storlek (BxHxD): 80 x 80 x 46 cm
Sittplymå Komfortskum, 35-20 kg.
Stomme Trä & Plywodd
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå
Ben Metallben

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.