Woud Nakki Fåtölj Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Nakki Fåtölj Grå


13 799 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 6-8 veckor
Finns även som:
Mer från: Soffor Fåtöljer Woud

Nakki är en utmärkande fåtölj som är designad för att skapa en ljuvljug stämning i vardagsrummet. Nakki fåtöljen har en omfamnande och bekväm stoppning för en underbart mjuk komfort. Den fyrkantiga formen i kombination med raka smala ben skapar en kontrast mot den mjuka formen på plymåerna. De runda kanterna och minimalistiska designen ger Nakki en karakteristisk lounge känsla. 

Nakki kollektionen är designad av Mika Tolvanen. Mika är en finsk designer som ägnat sig åt design hela sitt liv och idag strävar han efter att skapa användbara produkter som samtidigt erbjuder en underbart utseende. Han strävar efter att utveckla produkter som har komplexa funktionsmöjligheter men samtidigt är simpla att använda. 

Nakki kollektionen finns som 2-sits soffa, fåtölj samt fotpall.  

Specifikationer

- Stoppning sittplymå: Komfortskum, 35-20 kg. Mjuk Komfort.
- Stoppning ryggplymåer: Komfortskum i tre lager. 
- Stoppning armstöd: Komfortskum i tre lager. 
- Yttermått (BxHxD): 97 x 83 x 78 cm
- Sitthöjd: 45,5 cm
- Stomme: Trä & Plywood
- Soffben: Metall
- Tygfärg: Grå
- Tyg: 100% Trevira CS
- Martindale: 100 000
- Pillingkapacitet: 4-5 av 5
- Ljusäkthet: 5-7 av 8
- Avtagbart tyg: Nej


Varumärke Woud
Sittplymå Komfortskum, 35-20 kg.
Stomme Trä & Plywodd
Färg Grå
Ben Metallben


Observera att alla Nakki soffor, fåtöljer och fotpallar från Woud tillverkas på beställning och räknas därför som en specialbeställning. 
Vi erbjuder på grund av detta inte öppet köp på Woud's Nakki produkter, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning.

Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.