icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Vendo bäddsoffa (Välj Tygfärg) har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Vendo

Vendo bäddsoffa (Välj Tygfärg)


6 995 kr

Rek pris: 8 996 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Vendo är en praktisk och snygg längsbäddad bäddsoffa med hög komfort. Det är en möbel som du kommer att kunna njuta av i många år framöver. 

Önskar du att maximera din golvyta och inte är sugen på att ha en stor säng och soffa? Eller har du ofta gäster över och saknar sovplats åt dem? Då är en bäddsoffa det perfekta valet för dig! Bäddsoffan löser dina problem genom att kombinera soffa och säng i ett! Bäddsoffan fungerar till såväl vardagsrummet som till gästrummet. Lätt att fälla ut blir den en bekväm sovplats för dig eller dina gäster. Köp gärna till en bäddmadrass för extra sovkomfort.

Vendo Bäddsoffa blir mycket snabbt och lätt en rymlig säng genom att du lyfter underredet upp och framåt i en enda rörelse.

Teknisk information
- Storlek BxHxD: 244 x 89 x 90  cm.
- Sitthöjd: 46 cm.
- Komfort: Medelfast
- Sittdjup (med kudde): 53 cm.
- Bäddmått: 140 x 190 cm.
- Armstöd bredd: 16 cm.
- Ben Höjd: 4 cm.
- Kädsel: Inari.

Varumärke Vendo
Färg Beige, Grå, Svart
Ben Träben
Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.