icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Tygsoffor

    Inget vardagsrum är komplett utan den perfekta soffan. För att ha rätten att utnämnas till perfekt måste soffan vara snygg nog för att förtjäna att bli rummets centrala blickpunkt. Samtidigt är ju en soffa till för att sittas i och man har rätt att ställa höga krav på komfort – den ska vara utomordentligt skön både att sitta och att ligga i. För många är soffan näst efter sängen den plats i hemmet där man tillbringar mest tid. Det är alltså värt att lägga ner lite tid och tankemöda på att välja ut en soffa som du kommer att bli helt nöjd med. En soffa ska inte heller kosta en förmögenhet - vi lägger stor vikt i att alla ska ha rätt till en skön soffa till ett överkomligt pris. Det ska vara både roligt och billigt att inreda med nya möbler.

  • Tygsoffor
64 produkter

Tygsoffor i flera varianter

Är du ute efter en ny och fräsch tygsoffa? Vi säljer över 200 soffor i olika modeller och tygfärger. Vi säljer tygsoffor från flera kända varumärken såsom Design house Stockholm, Innovation och Interface. 

Välj och vraka bland olika färger, t.ex. beige, blått, svart, rosa eller svarta tygsoffor.

Vid frågor, kontakta gärna kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök vårt Showroom på Markvardsgatan 9 i Stockholm. Vi hjälper dig med val av rätt soffa, varmt välkommen!