Sleepo Bella 4-sits Soffa Sammet Beige 262cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Sleepo

Sleepo Bella 4-sits Soffa Sammet Beige 262cm


22 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

  • Handgjord 4-sits soffa i sammet

  • Kuddar stoppade med fjäder- & fibermix för god komfort
 
  • Stabil och kvalitativ träram
Varumärke Sleepo
Storlek (LxDxH): 262 x 113 x 79 cm
Sittbredd 240 cm
Sitthöjd 42 cm
Sittdjup Ca 70 cm
Stomme Massivt trä, plywood, spånskiva
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Beige
Material Polyester, Sammet
Ben Träben

Låt oss presentera Bella som är en utav Sleepos egna stilfull soffor. Bella kommer med gott om plats för fyra personer samtidigt. Soffan har en enkel men ändå storslagen design som utan problem passar in i flera olika hemmamiljöer och kombineras snyggt med andra möbler och inredning.

 

Design och komfort

Bella har en bekväm komfort med ryggstöd stoppade med en fjäder-, fiber- och skummix som gör det extra härligt att luta sig tillbaka i soffan. Sitsen består av fem lager med en textilklädsel överst som följs av ett tunnare lager med fiberstoppning, sedan kommer ett lager av mjukt kallskum som sitter ovanpå ännu ett lager av kompaktare kallskum. Allt detta vilar på en stabil metallfjäder-botten. Soffans stomme består av en kvalitativ och stadig stomme i trä som står på 6cm, låga ben i svartträ som endast tittar fram lite under soffans botten.


Tyg

Hela soffan är klädd i ett snyggt sammetstyg i polyester och en lättplacerad beige färg. Tyget är kvalitativt med en Martindale på 30 000. Soffans dynor - både för rygg och sits - har avtagbar klädsel som kan tvättas i 30 grader. Klädseln bör ej torktumlas. Klädseln kan lämnas in till professionell kemtvätt.

 

Montering

Soffan levereras i två delar - haka fast dessa delar med varandra i förmonterade krokar. Sedan behöver du endast skruva fast benen. Detta gör du förhand och inga verktyg krävs.


Var god notera att då soffan är handgjord kan måtten variera med upp till +/- 5 cm.

Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.