icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Sammetssoffor

    På Sleepo hittar du över 200 soffor i olika modeller, färger och former. Vi säljer även den trendiga 3-sits soffan Rox från Bloomingville. Rox har blivit en storfavorit och är både rymlig och bekväm. Sammetstyget på soffan är slitstarkt och ger ett lyxigt intryck. Vi kan varmt rekommendera sammetsfåtöljen Elegant till sammetssoffan. Om du är utefter en retro-inspirerad look på soffan så är kanske House Doctors sammetssoffa Chaz något för dig?

15 produkter

Trendiga sammetssoffor

På Sleepo hittar du över 200 soffor i olika modeller, färger och former. Vi säljer även den trendiga 3-sits soffan Rox från Bloomingville. Rox har blivit en storfavorit och är både rymlig och bekväm. Sammetstyget på soffan är slitstarkt och ger ett lyxigt intryck. Vi kan varmt rekommendera sammetsfåtöljen Elegant till sammetssoffan.

Om du är utefter en retro-inspirerad look på soffan så är kanske House Doctors sammettssoffa Chaz något för dig?

Kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 i Stockholm så hjälper vi dig med rätt val av soffa, varmt välkommen!