icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Interface Sand Hörnsoffa Rosa 260x260cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Interface

Interface Sand Hörnsoffa Rosa 260x260cm


54 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Sand är en elegant och stilren soffan från finska Interface. 


Soffan har ett stilrent utseende, en otrolig komfort och erbjuder ett generös sittdjup. Det rosa tyget ger soffan en charm och gör att oavsett vart den placeras så kommer soffan vara i centurm. 


Sand är en soffa som är tillverkad med väl genomtänka materialval och en genomarbetad design. Soffan har en överlägsen komfort tack vare att sittplymåerna har sandwish stoppning. Detta innebär att det översta lagret är stoppat med 400 gram polyesterfiber som ger sitsen den härliga ytmjuka känslan. Under finns två olika lager av kallskum som både hjälper till att göra sitsen mjuk samtidigt som du får stabilitet.


För att erbjuda en härlig komfort i alla ställningar är ryggkuddarna fyllda med en blandning av fjäder och rivet kallskum. Det gör dem härligt mjuka utan att tappa formen över tiden. 

Varumärke Interface
Storlek Bredd x Djup: 260 x 93/260 cm
Färg Rosa
Ben Metallben
Interface

Interface

Nordiska designsoffor av högsta kvalitet, tillverkade i Finland sedan år 1963. Varje soffa är tillverkad av en känd finländsk formgivare. Designen är en kombination av klassisk elegans och rätt ergonomisk uppbyggnad för att nå den mest perfekta komforten. Varje liten detalj av produkterna är gjorda med omsorg, detta för att skapa en högkvalitativ produkt samtidigt som man förlänger möbelns livstid. Med en soffa från Interface får du en skräddarsydd soffa som räcker en livstid.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.