icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Una Deluxe Button Bäddsoffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Una Deluxe Button Bäddsoffa


18 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

  • Flexibel bäddsoffa från danska Innovation

  • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort

  • Armstöd i lackerad ek

  • Stabil ram i mattsvart metall
Varumärke Innovation
Storlek Mått (BxHxD): 224x65x94cm
Sitthöjd 38cm
Sittdjup 52cm
Färg Grå
Material Ek, Metall, Polyester
Ben Ekben


Una Deluxe Button är en bäddsoffa från Innovation med design av Oliver WeissKrogh & Per Weiss. Soffan har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort och flexibilitet på hög nivå. Unas form kan lätt manipuleras för mångsidig användning och kan därför agera soffa under dagen och extra säng under natten. Som säng har Una ett bäddmått på: 140 x 200 cm. 

 

Bäddsoffan passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet och erbjuder den perfekta lösningen för dig som har begränsat med utrymme hemma. Med ett elegant uttryck passar Una perfekt i det moderna, skandinaviska hemmet. Soffan uppvisar en snygg blandning av material, med armstöd och ben i lackerad ek samt ram i mattsvart metall. Una har en fastklädsel i 100% polyester i en stilren, grå (565) färg samt pikerade dynor med knappar i samma gråa ton.

 

Med Una får du en god komfort i både ryggstödet och sitsen då båda är uppbyggda med en handgjord madrass som innehåller en 10cm tjock Pocket Spring – ett pocketsystem som gör soffan följsam och bekväm. För en mer detaljerad beskrivning av madrassens alla lager - var god se bild nr. 9.


 

Slitstyrka

Una har en stilren fastklädsel i en grå ton som lätt anpassas till en mängd olika inredningsstilar. Tyget består av 100% polyester som har en slitstyrka (Martindale) på: 36 000. 

 

Skötselråd

- Undvik placering av bäddsoffan i direkt solljus då detta kan orsaka blekning av tyg och trä.

- Placera ej soffan för nära element och liknande, då värmen kan förändra tyget och finishen.

- Vi rekommenderar att du inte ställer bäddsoffan direkt mot en vägg.

- Var god notera att färgad textil kan färga av sig.

- Rotera dynorna regelbundet för jämnt slitage.

- Använd endast bäddsoffan inomhus.  

 

Montering

Var god notera att montering är nödvändig. Se följande Monteringsanvisningar för mer information. 

 

Observera att alla dagbäddar och bäddsoffor från Innovation tillverkas på beställning efter dina önskemål och därför räknas som en specialbeställning. Vi erbjuder på grund utav detta inte öppet köp på varor från Innovation, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning.

Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.