Innovation Recast Fotpall Special Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Recast Fotpall Special Grå


2 295 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

  • Fotpall från danska Innovation

  • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort
 
  • Stiletto ben i mörkt trä

  • Klädsel med svarta knappar
Varumärke Innovation
Storlek (BxH): 66x38cm
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå
Material Polyester
Ben Träben

 

 

Recast Plus Special är en fotpall från Innovation med design av Per Weiss. Fotpallen är ett tillbehör till bäddsoffan i samma serie, men går även att para ihop med andra soffor och inredning. Recast har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort på hög nivå. Det blir perfekt att luta sig tillbaka och slänga upp fötterna på denna härliga fotpall.


Med ett stilrent uttryck passar Recast perfekt i det moderna, skandinaviska hemmet. Fotpallen uppvisar en snygg blandning av material, med en fast, knappad textilklädsel, ram i mattsvart stål samt ben i mörkt trä. 

 

Med Recast får du en god komfort då sitsen är uppbyggd med en handgjord madrass som innehåller en 10cm tjock Pocket Spring – ett pocketsystem som gör pallen följsam och bekväm. För en mer detaljerad beskrivning av madrassens alla lager - var god se bild nr. 2.


 

 

Skötselråd

- Undvik placering av fotpallen i direkt solljus då detta kan orsaka blekning av tyg och trä.

- Placera ej fotpallen för nära element och liknande, då värmen kan förändra tyget och finishen.

- Vi rekommenderar att du inte ställer fotpallen direkt mot en vägg.

- Var god notera att färgad textil kan färga av sig.

- Använd endast fotpallen inomhus.  


Montering

Enkel montering - endast ben som behöver skruvas fast. 


Observera att alla dagbäddar, bäddsoffor och fotpallar från Innovation tillverkas på beställning efter dina önskemål och därför räknas som en specialbeställning. Vi erbjuder på grund utav detta inte öppet köp på varor från Innovation, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning.

Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.