Innovation Frode Bäddsoffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Innovation

Innovation Frode Bäddsoffa


12 295 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 3-5 veckor

  • Kompakt bäddsoffa från danska Innovation

  • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort

  • Rundade ben i trä
Varumärke Innovation
Storlek Mått (BxDxH): 200x103x64cm
Sitthöjd 45cm
Sittdjup 59cm
Färg Blå, Grå
Material Polyester, Trä
Ben Träben


Frode är en 2-sits bäddsoffa från Innovation med design av Per Weiss. Soffan har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort och flexibilitet på hög nivå. Frodes form kan lätt manipuleras för optimal användning och kan därför agera soffa under dagen och extra säng under natten. Som säng har Frode ett bäddmått på: 140 x 200 cm. 

 

Bäddsoffan passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet och erbjuder den perfekta lösningen för dig som har begränsat med utrymme hemma. Med ett stilrent uttryck passar Frode perfekt i det moderna, skandinaviska hemmet. Soffan uppvisar en snygg blandning av material, med en fast textilklädsel, ram i mattsvart stål samt ben i ljust trä. Du väljer själv soffans klädsel bland 2 färger och textilier - Blå (525) eller Granitgrå (565).

 

Med Frode får du en god komfort i både ryggstödet och sitsen. Soffans dynor är uppbyggda med en handgjord madrass som innehåller Pocket Spring – ett pocketsystem som gör soffan följsam och bekväm. För en mer detaljerad beskrivning av madrassens alla lager - var god se bild nr. 12.


 

Slitstyrka

Med Frode kan du välja mellan 2 stycken olika textilier och färger. Detta betyder att varje tyg har olika slitstyrkor (Martindale). Var god se följande information för varje textils tålighet:

 

- Blå (525) – Martindale: 85 500

- Granitgrå (565) – Martindale: 36 000


Tillval

För en ännu bättre komfort kan du välja att köpa till Innovations Bäddmadrass Topper i storleken 140x200cm. Bäddmadrassen är hållbar och vändbar  med en 5 cm kärna av skum. Madrassen erbjuder en jämn och stabil sovkomfort för alla bäddsoffor och har ett avdragbart överdrag som enkelt tvättas på 60 grader. Bäddmadrassen kommer med en smidig påse och rullas enkelt ihop för förvaring när den inte används. Du finner bäddmadrassen bland tillvalen. 

 

Skötselråd

- Undvik placering av bäddsoffan i direkt solljus då detta kan orsaka blekning av tyg och trä.

- Placera ej soffan för nära element och liknande, då värmen kan förändra tyget och finishen.

- Vi rekommenderar att du inte ställer bäddsoffan direkt mot en vägg.

- Var god notera att färgad textil kan färga av sig.

- Rotera dynorna regelbundet för jämnt slitage.

- Använd endast bäddsoffan inomhus.  

 

Montering

Var god notera att montering är nödvändig. Se följande Monteringsanvisningar för mer information. 


Observera att alla dagbäddar och bäddsoffor från Innovation tillverkas på beställning efter dina önskemål och därför räknas som en specialbeställning. Vi erbjuder på grund utav detta inte öppet köp på varor från Innovation, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning.

Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.