icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Dublexo Bäddsoffa Stem har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Dublexo Bäddsoffa Stem


12 695 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

  • Flexibel bäddsoffa från danska Innovation

  • Pocketfjädrar i madrassen & extra vaddering

  • Unikt splitback-system

  • Rundade träben
Varumärke Innovation
Storlek (BxHxD): 235x79x92 cm
Sittbredd 200 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 56 cm
Färg Blå, Mörkgrå, Natur
Material Metall, Polyester
Ben Träben

 

Dublexo Stem med rundade träben och armstöd, är en bäddsoffa från Innovation med design av Per Weiss. Soffan har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort och flexibilitet på hög nivå. Dublexos form kan lätt manipuleras för optimal användning och kan därför agera soffa under dagen och extra säng under natten. Som säng har Dublexo ett bäddmått på: 115 x 210 cm. Dublexo har en splitback funktion som gör att du smidigt kan justera ryggens vinkel individuellt per ryggstöd.

 

Bäddsoffan passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet och erbjuder den perfekta lösningen för dig som har begränsat med utrymme hemma. Med ett stilfullt uttryck passar Dublexo perfekt i det moderna, skandinaviska hemmet. Soffan uppvisar en snygg blandning av material, med en fast textilklädsel, ram i mattsvart stål samt ben i ljust trä. Du väljer själv soffans klädsel bland ett 3 färger och textilier (var god se bild nr. 12 för tillhörande färgkarta. Resterande bilder visar Dublexo i färgen Charcoal (563)).

 

Med Dublexo får du en god komfort i både ryggstödet och sitsen då båda är uppbyggda med en handgjord madrass som innehåller Pocket spring dual – ett 10cm tjockt pocketsystem som gör soffan följsam och bekväm. Soffan är även extra bekväm då madrassen har en 5cm tjock madrasstopp. För en mer detaljerad beskrivning av madrassens alla lager - var god se bild nr. 13.Slitstyrka

Med Dublexo kan du välja mellan 3 stycken olika textilier och färger. Detta betyder att varje tyg har olika slitstyrkor (Martindale). Var god se följande information för varje textils tålighet:

 

-        Natur (527) – Martindale: 85 500

-        Indigo (558) – Martindale: 100 000

-        Charcoal (563) – Martindale: 36 000

 

Skötselråd

- Undvik placering av bäddsoffan i direkt solljus då detta kan orsaka blekning av tyg och trä.

- Placera ej soffan för nära element och liknande, då värmen kan förändra tyget och finishen.

- Vi rekommenderar att du inte ställer bäddsoffan direkt mot en vägg.

- Var god notera att färgad textil kan färga av sig.

- Rotera dynorna regelbundet för jämnt slitage.

- Använd endast bäddsoffan inomhus.  


Montering

Var god notera att montering är nödvändig. Se följande Monteringsanvisningar för mer information. 


Observera att alla dagbäddar och bäddsoffor från Innovation tillverkas på beställning efter dina önskemål och därför räknas som en specialbeställning. Vi erbjuder på grund utav detta inte öppet köp på varor från Innovation, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning.

Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.