icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Leslie 2-sits Soffa Ljusgrå 161cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Leslie 2-sits Soffa Ljusgrå 161cm


8 599 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Leslie är en modern 2-sits soffa från danska Hübsch. Soffan har ett mjukt uttryck med rundade former och tre tillhörande kuddar. Soffan och kuddarna är klädda i ett ljusgrått tyg som matchas med runda ben i trä. Soffan är skön och nätt men gör ändå ett stort intryck. Soffan passar lätt in det moderna hemmet och kombineras snyggt med andra möbler och prydnad i ett flertal olika inredningsstilar.

Varumärke Hübsch
Storlek (LxDxH): 161 x 77 x 84 cm (Yttermått)
Färg Grå
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.