icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Chaz Fåtölj har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på soffor, fåtöljer & dagbäddar!
Gäller t.o.m 17 juni. *Gäller ej Innovation.

House Doctor

House Doctor Chaz Fåtölj


5 996 kr

Rek pris: 7 495 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Chaz är en snygg fåtölj från House Doctor. Fåtöljen har en vacker klädsel i armégrönt och ben i massiv ek. Stolen är perfekt för dig som är ute efter en läcker och komfortabel fåtölj som samtidigt tillför stil och värme till din inredning. Den mjuka sammetsklädseln är dekadent, läcker och har en exklusiv look. 

Använd fåtöljen för att skapa en trevlig läshörna i vardagsrummet eller som en del av en soffgrupp. Kombinationen av träben och den mjuka klädseln skapar en vacker retrolook och samtidigt har fåtöljen en god sittkomfort.

Varumärke House Doctor
Storlek (LxHxD): 68x82x99cm
Sitthöjd 43cm
Storlek 80 x 210 cm
Färg Grön
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.