icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fridnäs Bäddsoffa 160 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Fridnäs Bäddsoffa 160 cm


12 995 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp


Fridnäs är en utav våra mest populära bäddsoffor. Anledningen är enkel, en oslagbar komfort! Bäddmått 160x190 cm.


Den stilrena designen passar in i de flesta miljöer och den höga kvaliteten kommer göra att du kan njuta av Fridnäs i många år framöver. Fridnäs fungerar lika bra som soffa i vardagsrummet som säng tack vare den mjuka madrassen som gör att du sover lika skönt som i en vanlig säng. Du behöver inte flytta några kuddar för att bädda om utan med en enda rörelse förvandlare du en härlig soffa till en underbar säng!

Varumärke SleepoHome
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 217 x 80 x 81 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 35 kg/m³
Stomme Massiv furu, MDF och Plywood
Slitstyrka tyg 49 000 Martindale
Färg Beige, Grå, Svart
Ben Träben

Önskar du att maximera din golvyta och inte är sugen på att ha en stor säng och soffa? Eller har du ofta gäster över och saknar sovplats åt dem? Då är en bäddsoffa det perfekta valet för dig! Bäddsoffan löser dina problem genom att kombinera soffa och säng i ett!  

 

Soffan är klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5.

 

Fridnäs levereras monterad. 

Fridnäs

 

Leveranstid
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.