Bloomingville Bulky Dagbädd Ljusgrå 200cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Bulky Dagbädd Ljusgrå 200cm


16 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Den multifunktionella dagbädden Bulky är både praktisk och snygg. Använd dagbädden som den är med de dubbla bäddarna eller förvandla den till en dubbelbädd när det behövs. De vadderade kvadraterna erbjuder en mjukhet till dagbädden som gör att den inte bara är snygg utan även otroligt bekväm. 

Bulky Dagbädd är tillverkad i 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är dessutom lättskött och det perfekta valet för hela familjen. 

En dagbädd kan användas på en mängd olika vis. Använd dagbädden för att vila upp dig efter en lång dag eller använd den som extra sittplats vid behov. Unna dig en lugn stund i vardagen med en bra bok eller varför inte ta upp en skön tupplur. Endast din fantasi sätter gränser för hur du använder dig av dagbädden. 

Specifikationer

Längd x Bredd x Höjd: 200 x 86 x 42 cm

Diameter kudde: 20 cm

Tyg: 100% Ull

Slitstyrka Tyg: 30 000 Martindale

Tygfärg: Ljusgrå

Pilling kapacitet: 3-4 av 5

Ljusäkthet: 4-5 av 8

Ben: Vitoljad Ek

Höjd Ben: 7 cm

Stomme: Ek

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Ljusgrå
Material Ull
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.