icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Wind Sittpuff Sammet Grape Leaf har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Wind Sittpuff Sammet Grape Leaf


4 823 kr

Rek pris: 6 029 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Sagolik sittpuff med robust form
 
  • Gjord i 100% Polyester med underbar sammets stil
 
  • Djup & chic mörkgrön kulör
Varumärke Broste Copenhagen
Storlek Diameter x Höjd: 82 x 30 cm
Färg Grön
Material Polyester


Sittpuffen Wind från Broste Copenhagen är en oerhört stilig möbel med ett lyxigt och chict utseende. Wind uppvisar en enkel och stilren form med runda linjer och har även en generös storlek som gör puffen till den perfekta extra-sittplatsen. 


Wind är gjord i 100% polyester och har ett underbart sammets textur och utseende. Den djupa gröna färgen gör sittpuffen till en subtil färgklick och kombineras gärna med detaljer, så som plädar, i gråa och bruna toner. 


Wind är verkligen en snygg kombination av nu och då med ett utseende som passar perfekt i dagens moderna hem men avger ändå en eftertraktad retro-känsla. 


Para gärna ihop sittpuffen med Brostes läckra soffa, stiliga bänk eller flotta fåtölj i samma färg och serie. 

 

Tygets slitstyrka: 45000 Martindale


Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.