icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Wind Fotpall Sammet Drizzle har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Wind Fotpall Sammet Drizzle


5 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Nyheter Soffor Fotpallar

  • Sagolik fotpall med robust form
 
  • Gjord i 100% Polyester med underbar sammets stil
 
  • Chic & stilren ljusgrå kulör
Varumärke Broste Copenhagen
Färg Ljusgrå
Tillgängliga storlekar Bredd x Längd x Höjd: 58x90x44cm
Material Polyester


Bänken Wind från Broste Copenhagen är en oerhört stilig möbel med ett lyxigt och chict uttryck. Wind uppvisar en enkel och stilren form med raka linjer, robust utseende och generös storlek. 

 


Wind är gjord i 100% polyester och har ett underbart sammets textur och utseende. Den svala gråa färgen gör bänken till en lättkombinerad möbel som fungerar bra med andra detaljer i både liknande neutrala toner och mer färgsprakande kulörer. Bänkens ben är gjorda i trä och har en härligt naturlig look. 


Wind är verkligen en snygg kombination av nu och då med ett utseende som passar perfekt i dagens moderna hem men avger ändå en eftertraktad retro-känsla.  


Fotpallen passar bra runt om i hemmet och blir superskön att vila trötta ben på. 

 

Tygets slitstyrka: 45000 Martindale


Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.