Broste Copenhagen Lake Stolmodul Magnet har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Lake Stolmodul Magnet


7 519 kr

Rek pris: 9 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Del av Lake-serien

  • Fungerar ensam & tillsammans

  • Lyxigt manchestertyg & färg
Varumärke Broste Copenhagen
Storlek Bredd x Längd x Höjd: 90 x 100 x 65 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 70 cm
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå
Material Polyester


Hittar du inte en soffa som passar ditt hem? Med Lake från Broste Copenhagen, blir det mycket enklare att möblera hemma. Lake är en serie av stolar/fåtöljer, schäslonger och sittpuffar som fungerar perfekt ensamma men som även lätt kan placeras tillsammans för att skapa just den soffkonstellationen som du vill ha. Kombinera stolen, sittpuffen och schäslongen precis som du vill för att den ska passa så bra som möjligt i det valda utrymmet.

 

Lake är klädd i ett lyxigt, manchestertyg i 100% polyester, och har även en snygg mörkgrå kulör som passar utmärkt med majoriteten av inredningsstilar. Kombinera gärna Lake med läckra kuddar och plädar för att skapa en underbar helhet. 

 

Var god notera att bilderna 3 & 4 visar Lake i färgen Dove. 

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.