icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • 4-sits soffor

    Inget vardagsrum är komplett utan den perfekta soffan. För att ha rätten att utnämnas till perfekt måste soffan vara snygg nog för att förtjäna att bli rummets centrala blickpunkt. Samtidigt är ju en soffa till för att sittas i och man har rätt att ställa höga krav på komfort – den ska vara utomordentligt skön både att sitta och att ligga i. För många är soffan näst efter sängen den plats i hemmet där man tillbringar mest tid. Det är alltså värt att lägga ner lite tid och tankemöda på att välja ut en soffa som du kommer att bli helt nöjd med. En soffa ska inte heller kosta en förmögenhet - vi lägger stor vikt i att alla ska ha rätt till en skön soffa till ett överkomligt pris. Det ska vara både roligt och billigt att inreda med nya möbler.

  • 4-sits soffor
5 produkter

4-sitssoffa

En bekväm och väldesignad 4-sitssoffa bjuder in till avkopplande stunder i hemmet. Umgås tillsammans eller sträck ut dig ordentligt i en av våra stora soffor.

En inbjudande 4-sitssoffa

För det hem där det finns många personer passar det utmärkt med en stor soffa med 4 sittplatser. Där kan flera stycken umgås och mysa samtidigt, kanske framför en trevlig film? I den här kategorin hittar du soffor från olika tillverkare, i både modern och traditionell utformning. För det större hemmet är en 4-sitssoffa ett praktiskt sätt att skapa en naturlig samlingspunkt på där man samlas för trevlig gemenskap. I kategorin hittar du även ännu större soffor för dig som verkligen vill ha mycket plats att koppla av på. Sofforna i vårt sortiment har vi valt ut tack vare deras höga kvalitet och utmärkta design.

En modern klassiker

Sofforna i den här kategori är moderna soffor med en utmärkt ergonomi och kvalitet. De har dock en klassisk formgivning som gör att de passar in i de flesta hem, oavsett övrig inredning. Med vackra, mjuka linjer och ett tyg i neutral färgskala kan soffan i sig bli till ett riktigt vackert blickfång i hemmet. Oavsett vilken 4-sitssoffa du väljer från den här kategorin så kan du vara säker på att du får en möbel som håller hög kvalitet, har maximal komfort och som garanterat kommer att hålla i många år. En soffa är en investering för ett bekvämare hem.

Låt soffan stå i fokus i hemmet, då bjuder du in till skön gemenskap och avkoppling. Hos oss hittar du soffor från olika tillverkare, och oavsett vilken 4-sitssoffa du väljer får du garanterat en soffa som är väldesignad. När du köper soffan från oss får du gratis och snabb frakt. När du har tagit emot din nya möbel har du 14 dagars öppet köp och vill du då returnera får du göra det gratis.