SMAK Design Elflugan Grande Kolsvart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SMAK Design

SMAK Design Elflugan Grande Kolsvart


4 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Elflugan Grande från Smak Design är en större version av deras original designklassiker. Ljusstaken är designad av Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg och är resultatet av deras vilja att skapa en modern version av den traditionella elljusstaken. Grande har samma enkla och vackra form och look som originalet men är större. Proportioner och färger är bibehållna och adderat är dimmer med inbyggd transformator.

 

Elflugan har som sagt blivit en klassisk designpjäs i många olika hem. Ljusstaken fungerar såklart fantastiskt som en adventsljusstake vid juletid men passar även lika bra i ditt hem året runt. Ställ Elflugan i fönstret, på en byrå eller lite högre upp på en hylla och låt den förgylla ditt hem med ett ljuvligt sken.

 

Elflugan har ett ytterst stilrent utseende och består av 19 stycken smala metallrör i olika längder som även har en ljuskälla längst upp. Dessa rör vilar på en plan rektangulär form i samma läckra färg som resten av ljusstaken. Den kolsvarta färgen ger Elflugan en modern och iögonfallande look.


Ljuskällor medföljer.

Varumärke SMAK Design
Färg Svart
Material Metall
Storlek (HxDxB): 62,5 x 12,5 x 50 cm
Ljuskälla E10 Max 12V–3W
SMAK Design

SMAK Design

Elflugan från Smak Design är en designklassiker som sedan 1997 har sålts i över 100 000 exemplar. Ljusstaken är designad av Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg och är resultatet av deras vilja att skapa en modern version av den traditionella elljusstaken.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.