Sleepo Vilma Bokhylla 185cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Sleepo

Sleepo Vilma Bokhylla 185cm


1 599 kr

Rek pris: 1 999 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Minimalistisk bokhylla i mattsvart, pulverlackerad metall med hyllplan i svart askfanér. Asymetrisk form med modernt uttryck. Bokhylla som är både praktisk men i sig själv även dekorativ. Perfekt för förvaring av böcker men passar också bra för olika inredningsdetaljer som du gärna visar upp. Lätt att inreda med då du utan problem kan introducera hylla in i många olika sorters stilar och hem. 


Specifikationer 

Höjd ben: 6.8 cm

Maxvikt per hyllplan: 15 kg

Varumärke Sleepo
Storlek (LxDxH): 77 x 35 x 185 cm
Färg Svart
Material Metall

Monteringsanvisningar finner du här.

Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.