Sleepo Julia Fåtölj Sammet Petrol har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sleepo

Sleepo Julia Fåtölj Sammet Petrol


3 495 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-3 veckor

Julia är en fåtölj med ett snyggt och klassiskt uttryck. Fåtöljen är klädd i ett grön/blått sammetstyg i 100% polyester med en avtagbar sittdyna i samma textil. Detta kombineras med vinklade metallben med en pulverlackerad yta i svart. Fåtöljens yta  skiftar beroende på hur ljuset träffar textilen samt hantering av fåtöljen. Fåtöljen har en dragkjedja som sträcker sig över fåtöljens baksida.

 

Julia har en något bakåtlutande rygg med utåtpekande armstöd och markanta men ändå mjuka hörn. Fåtöljen uppvisar stilren design med en härligt ombonad känsla som ändå känns modern. Julia är en härlig färgklick och passar i olika inredningsmiljöer. 


Mått:

Ryggstöd höjd: 42 cm

Armstöd höjd: 17 cm

Armstöd bredd: 8 cm

Max vikt: 110 kg

Varumärke Sleepo
Storlek (BxDxH): 74 x 73 x 83 cm
Färg Petrol
Material Metall, Sammet
Ben Metallben

Monteringsanvisningar finner du här

Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 2-3 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.