Sleepo Elsa Matbord Vit 152/210cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sleepo

Sleepo Elsa Matbord Vit 152/210cm


8 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Elsa är ett förlängningsbart matbord för utomhusbruk. Matbordet har en smidig butterflyskiva som fälls upp i bordets mitt när man vill göra plats för fler runt bordet. Maximalt når bordet en längd på 210 cm - perfekt för vänner och familj! Kombiner gärna med matstolar i serien med samma namn.


Bordet är tillverkat men ben och stomme i vit aluminium med topp i naturlig teak. Elsa matchas lätt med många olika utestolar och blir en plats att samlas vid i år efter år. Vi rekommenderar att bordet förvaras under något sorts skydd och att det inte står ute i kraftifgt regn.

 

Om teak: 

En av Teakens styrkor är att det är ett tåligt träslag som åldras till en vacker silvergråfärg. Vill du däremot behålla teakens ursprungliga känsla så behöver du regelbundet slipa ytan och olja in med teakolja. Teaken kommer från certiferade teak-plantage och följer den europeiska timmerförordningen.

Varumärke Sleepo
Färg Vit
Material Aluminium, Teak
Storlek (LxBxH):152/210 x 90 x 75 cm
Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.