icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sigrid Skrivbord Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Sigrid Skrivbord Vit


2 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Skrivbord med en sober design med två lådor. I mitten finns en funktionell förvaring för surfplatta med en öppning för kablar i botten av facket. Locket gör att du helt kan "gömma" dina enheter medan de laddar. Den övre delen av skrivbordet kan lätt tas bort om så önskas.


Material: MDF/Massiv Björk

Färg: Vit
Yta: Lack
Mått (HxBxL): 89 x 54 x 100 cm

Detaljerade mått:

Höjd till toppskivan: 74cm

Höjd till kanten under toppskivan: 64cm

Höjd på den avtagbara hylldelen: 15cm

Storlek på "lönnfacket": w45 d20 h6,5

Lådan: w40 d21,h5,5

 
 
Varumärke RGE
Färg Vit

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.